Προφίλ

Η ABS Security, είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία, η οποία ασχολείται με την πώληση και την τοποθέτηση, ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, ήδη από το 1986, όταν η ασφάλεια δεν είχε ακόμη γίνει πρωταρχική ανάγκη.

Η ABS Security, πλησιάζοντας τα 30 χρόνια στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την ασφάλεια των πελατών της παρέχοντας τους, την μέγιστη ποιότητα σε συστήματα συναγερμού, καμερών, πυρανίχνευσης, θυροτηλεόρασης, έλεγχου εισόδων και έξυπνων εφαρμογών. Στόχος και σκοπός της εταιρίας και του προσωπικού μας, είναι να εφαρμόζεται το σλόγκαν μας « μέριμνά μας η ασφάλεια σας»!!

Υπηρεσίες

Μελέτη
Εμείς στην ABS Security θεωρούμε ότι η μελέτη είναι το πιο βασικό μιας σωστής και πετυχημένης εγκατάστασης ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Έτσι δίνουμε βαρύτητα στην μελέτη μετρώντας, υπολογίζοντας και μετά εφαρμόζοντας όλους τους κανόνες, βάση των προδιαγραφών και τις ανάγκες του κάθε χρήστη.
Εγκατάσταση
Εμείς στην ABS Security ξεκινάμε την εγκατάσταση με γνώμονα την λειτουργικότητα, την ασφάλεια, την αισθητική αλλά προπάντων την αποτελεσματικότητα ενός ηλεκτρονικού συστήματος ασφαλείας. Δεν κοιτάμε ποτέ το ρολόι μας (πότε να τελειώσουμε), και προτιμούμε ο πελάτης να μείνει ικανοποιημένος που συνεργάστηκε μαζί μας.
Συντήρηση
Εμείς στην ABS Security φροντίζουμε από την εγκατάσταση να ελαχιστοποιήσουμε την ανάγκη συντήρησης. Αλλά όπως λέει και ο λαός άμα το προσέχεις θα … σε προσέχει. Πάντα πρόθυμοι και προνοητικοί σας καλούμε όταν πρέπει να κάνετε το απαραίτητο Service. Πάντως επειδή είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των συσκευών αλλά και την εγκατάσταση που κάνουμε δίνουμε 24 μήνες εγγύηση.
Επισκευή
Εμείς στην ABS Security λατρεύουμε την δουλειά μας κι επειδή ο συναγερμός είναι για μας πάθος, hobby μα και εργασία γνωρίζουμε πολλών ειδών συστήματα ασφαλείας (όχι δηλαδή μόνο όσα εγκαθιστούμε) και δεν έχουμε πρόβλημα να επισκευάσουμε ένα σύστημα ακόμα και αν το δούμε για πρώτη φορά.
Αυτοματισμοί κατά παραγγελία
Εμείς στην ABS Security απαρτιζόμαστε από Τεχνικούς ηλεκτρονικούς και αυτοματιστές. Έτσι μας αρέσει να σας ακούσουμε για μία εφαρμογή που σκεφτήκατε και δεν πιστεύετε ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί. Τίποτα δεν είναι δύσκολο ή ακατόρθωτο για την ABS Security . Δεν το λέμε έτσι. Δοκιμάστε μας … σας προκαλούμε.

Έκθεση ABS Security

Λεωφ. Φυλής 145 & Αξιού 2 -- Ίλιον

0

χρόνια κοντά σας

0
εγκαταστάσεις