Προφίλ

Η ABS Security ασχολείται με την πώληση και την τοποθέτηση, ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, από το 1986, όταν η ασφάλεια δεν είχε ακόμη γίνει πρωταρχική ανάγκη. Με εμπειρία 30 και πλέον ετών στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την ασφάλεια των πελατών της παρέχοντας τους, την μέγιστη ποιότητα σε συστήματα συναγερμού, καμερών, πυρανίχνευσης, θυροτηλεόρασης, έλεγχου εισόδων και έξυπνων εφαρμογών.

Τομείς – Δραστηριότητες

  • Προστασία χώρων (επαγγελματικών, οικιών) με ηλεκτρονικά συστήματα όπως:
  • Σύγχρονα κέντρα ελέγχου, ραντάρ, μαγνητικές επαφές, πληκτρολόγια LED – LCD για πλήρη έλεγχο της λειτουργίας των κέντρων, κωδικοποιητές για σύνδεση με κέντρο λήψεως σημάτων, τηλεφωνητές, σειρήνες συναγερμού εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.
  • Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης για την παρακολούθηση και καταγραφή των συμβάντων στους χώρους φύλαξης, με δυνατότητα αναμετάδοσης σε όποιον χώρο εσείς επιλέξετε σε όλο τον κόσμο.
  • Ελεγχόμενη είσοδος χρησιμοποιώντας μαγνητικές κάρτες ή κωδικούς αριθμούς με καταγραφή χρόνων εισόδου / εξόδου και διαχωρισμό του εκάστοτε χρήστη.
  • Ελεγχόμενη έξοδος για καταστήματα με τη χρήση μαγνητικών πυλών για αποφυγή κλοπής στις ώρες λειτουργίας.
  • Μελέτες Πυρανίχνευσης χώρων και εγκατάσταση με αξιόπιστα συστήματα και σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις που μας δίνει το Πυροσβεστικό Σώμα. Για την πλήρη κάλυψη των χώρων χρησιμοποιούμε απαραίτητα:
  • Κέντρα πυρανίχνευσης, ανιχνευτές διαφόρων τύπων, φωτιστικά ασφαλείας, μπουτόν ειδοποίησης, διαχωρισμό των χώρων σε ζώνες πυρασφάλειας και φαροσειρήνες εσωτερικές, εξωτερικές.

Υπηρεσίες

ΜΕΛΕΤΗ

Θεωρούμε ότι η μελέτη είναι το πιο βασικό μιας σωστής και πετυχημένης εγκατάστασης ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.
Έτσι δίνουμε βαρύτητα στην μελέτη μετρώντας, υπολογίζοντας και μετά εφαρμόζοντας όλους τους κανόνες, βάση των προδιαγραφών και τις ανάγκες του κάθε χρήστη.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ξεκινάμε την εγκατάσταση με γνώμονα την λειτουργικότητα, την ασφάλεια, την αισθητική αλλά προπάντων την αποτελεσματικότητα ενός ηλεκτρονικού συστήματος ασφαλείας.
Δεν κοιτάμε ποτέ το ρολόι μας (πότε να τελειώσουμε), και προτιμούμε ο πελάτης να μείνει ικανοποιημένος που συνεργάστηκε μαζί μας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Φροντίζουμε από την εγκατάσταση να ελαχιστοποιήσουμε την ανάγκη συντήρησης. Ωστόσο “άμα το προσέχεις θα … σε προσέχει“. Σας καλούμε όταν πρέπει να κάνετε το απαραίτητο service. Επειδή είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των συσκευών αλλά και την εγκατάσταση που κάνουμε, δίνουμε 24 μήνες εγγύηση.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ

Γνωρίζουμε πολλών ειδών συστήματα ασφαλείας (όχι δηλαδή μόνο όσα εγκαθιστούμε) και δεν έχουμε πρόβλημα να επισκευάσουμε ένα σύστημα ακόμα και αν το δούμε για πρώτη φορά.

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Απαρτιζόμαστε από Τεχνικούς ηλεκτρονικούς και αυτοματιστές. Έτσι μας αρέσει να σας ακούσουμε για μία εφαρμογή που σκεφτήκατε και δεν πιστεύετε ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί. Τίποτα δεν είναι δύσκολο ή ακατόρθωτο.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

Η εταιρεία μας, με σκοπό την πληρέστερη εξυπηρέτησή σας, διατηρεί σταθερή συνεργασία με 3 αξιόπιστες εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες Κέντρου λήψης σημάτων.