Υπηρεσίες

ΜΕΛΕΤΗ

Θεωρούμε ότι η μελέτη είναι το πιο βασικό μιας σωστής και πετυχημένης εγκατάστασης ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.
Έτσι δίνουμε βαρύτητα στην μελέτη μετρώντας, υπολογίζοντας και μετά εφαρμόζοντας όλους τους κανόνες, βάση των προδιαγραφών και τις ανάγκες του κάθε χρήστη.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ

Γνωρίζουμε πολλών ειδών συστήματα ασφαλείας (όχι δηλαδή μόνο όσα εγκαθιστούμε) και δεν έχουμε πρόβλημα να επισκευάσουμε ένα σύστημα ακόμα και αν το δούμε για πρώτη φορά.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ξεκινάμε την εγκατάσταση με γνώμονα την λειτουργικότητα, την ασφάλεια, την αισθητική αλλά προπάντων την αποτελεσματικότητα ενός ηλεκτρονικού συστήματος ασφαλείας.
Δεν κοιτάμε ποτέ το ρολόι μας (πότε να τελειώσουμε), και προτιμούμε ο πελάτης να μείνει ικανοποιημένος που συνεργάστηκε μαζί μας.

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Απαρτιζόμαστε από Τεχνικούς ηλεκτρονικούς και αυτοματιστές. Έτσι μας αρέσει να σας ακούσουμε για μία εφαρμογή που σκεφτήκατε και δεν πιστεύετε ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί. Τίποτα δεν είναι δύσκολο ή ακατόρθωτο.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Φροντίζουμε από την εγκατάσταση να ελαχιστοποιήσουμε την ανάγκη συντήρησης. Ωστόσο ``άμα το προσέχεις θα … σε προσέχει``. Σας καλούμε όταν πρέπει να κάνετε το απαραίτητο service. Επειδή είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των συσκευών αλλά και την εγκατάσταση που κάνουμε, δίνουμε 24 μήνες εγγύηση.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

Η εταιρεία μας, με σκοπό την πληρέστερη εξυπηρέτησή σας, διατηρεί σταθερή συνεργασία με 3 αξιόπιστες εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες Κέντρου λήψης σημάτων.