Κάμερα

Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης ή Παρακολούθησης, με Κάμερες (CCTV)

Με τον όρο CCTV, εννοούμε ένα σύστημα από μια ή περισσότερες κάμερες παρακολούθησης, οι οποίες καταγράφουν το χώρο που θέλουμε. Μπορείτε να βλέπετε μέσω monitor την εικόνα (και από το κινητό σας τηλέφωνο μέσω εφαρμογής, ανάλογα με τον εξοπλισμό που θα επιλέξετε).

Η εικόνα καταγράφεται, μεταφέρεται μέσω ψηφιακής συσκευής (καταγραφικό) και αποθηκεύεται σε σκληρό δίσκο για να ανατρέχετε στο ιστορικό.

Τα σύγχρονα καταγραφικά (DVR) παρέχουν την δυνατότητα μετάδοσης της εικόνας μέσω Διαδικτύου (internet ή δίκτυο κινητής τηλεφωνίας), επιτρέποντας να παρακολουθείτε τις κάμερες από απόσταση μέσω υπολογιστή, tablet, ακόμα και μέσω κινητού τηλεφώνου.

Συχνές Ερωτήσεις:

Εάν χρησιμοποιείς την εργοστασιακή δωρεάν ρύθμιση ενδέχεται να μπορεί να παραβιαστεί.(δλδ κάποιος να βλέπει ότι βλέπουμε και εμείς.)
Εάν θέλουμε να είμαστε εξασφαλισμένοι ότι δεν θα παραβιαστεί το σύστημα μας, μπορούμε να το προστατέψουμε φτιάχνοντας ένα ειδικό λογαριασμό με ετήσια χρέωση 25-40 ευρώ που το κάνει 99% απαραβίαστο.

Εξαρτάται πολύ από το χώρο που θέλω να παρακολουθώ, και πόσο καλά θέλω να βλέπω. Για παράδειγμα σε ένα κατάστημα 50 τμ θα μπορούσαμε να πούμε ότι χρειαζόμαστε 3 κάμερες. Μια στο ταμείο, μια για γενική ιδέα εντός καταστήματος και μια έξω από το κατάστημα.

Οι νόμοι για τις κάμερες συνεχώς αλλάζουν, αλλά σε γενικές γραμμές ισχύει ότι επιτρέπονται οι κάμερες εντός της οικίας μας εφόσον δεν βλέπουν κάτι από κοινόχρηστους και δημόσιους χώρους. Σε μαγαζιά ιατρεία πολυκατοικίες κτλ επιτρέπονται, αλλά με πολύ συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Η ABS Security καλύπτει με 24 μήνες εγγύηση όλα τα έργα της αφού είναι σίγουρη για το αποτέλεσμα της εργασίας της και την αξιοπιστία των υλικών που χρησιμοποιεί.

Ενδεικτικές φωτογραφίες από έργα

Προσφορά - Κλειστό Κύκλωμα Παρακολούθησης με 4 Κάμερες

Τιμή: 490 €

4 κάμερες Dome ή Bullet

Τροφοδοτικό

Καταγραφικό (DVR)

Σκληρός Δίσκος 1TB

Η προσφορά αποτελείται από:

 • Τέσσερις κάμερες Dome ή Bullet 4in1 1080p, με επιλεγόμενη έξοδο HDTVI/CVI/AHD/CVBS, εξωτερικού χώρου, με σταθερό ευρυγώνιο φακό 2.8mm (γωνία θέασης 103°), υπέρυθρο φωτισμό Smart IR εμβέλειας ως 20 m, κατανάλωση 4 W
 • Ένα τροφοδοτικό 100~240V AC input, 12V DC output, 4A
 • Ένα DVR, 4 είσοδοι video, HDTVI 1080p/720p οποιασδήποτε σειράς, CVI 1080p/720p, AHD 1080p/720p και κοινές αναλογικές κάμερες (CVBS), σε οποιαδήποτε αναλογία (auto detect). Εγγραφή 25fps (real time) @ 1080p lite/720p/VGA/WD1 (960H)/4CIF/CIF.,1 υποδοχή SATA για 1 HDD έως 6 ΤΒ, 2 USB θύρες, 1 είσοδος ήχου, κατανάλωση 8 W
 • Ένας σκληρός Δίσκος 1TB SATA

Τι περιλαμβάνει

Κόστος υλικών συστήματος, εργασία εγκατάστασης, καλώδια(0m), σωλήνα σπιράλ πλαστικό, κανάλια(0m) και μικροϋλικά συνδέσεων

Πληθώρα εναλλακτικών εξοπλισμού, σε προσιτές τιμές.

Παρατηρήσεις

 • Τα ανωτέρω υλικά είναι γνωστών, καταξιωμένων εταιρειών και προέρχονται από χώρες του εξωτερικού.
 • Η τοποθέτηση γίνεται από Ελληνικό Συνεργείο, με άδεια Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας, από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.
 • Στην τιμή περιλαμβάνονται υλικά και εργασία εγκατάστασης
 • Η προσφορά συμπεριλαμβάνει Φ.Π.Α.
 • Τρόπος πληρωμής: μετρητοίς ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.
 • Εγγύηση καλής λειτουργίας για 24 μήνες και απεριόριστη τεχνική υποστήριξη.
 • Εγγύησή σας, η συνεχής  παρουσία μας εδώ και 30 χρόνια κοντά σας.